Søk på leilighet

75 leiligheter i Trondheim sentrum for seniorer

Øvre aldersgrense for leie av seniorleilighet i Thomas Angells Hus og Kjøpmannsgata 6 er på innflyttingstidspunktet 74 år. Nedre aldersgrense ved innflytting er 60 år. Søkere skal ha god helse og klare seg på egen hånd, da leilighetene ikke har livsløpstandard. Søkere som er sosialt engasjert og kan være en ressurs for huset vil bli foretrukket. Inntak vil imidlertid alltid skje etter en helhetsvurdering. Søkere som har små muligheter til å kjøpe leilighet på det åpne boligmarked prioriteres unders ellers like forhold.

Det er for tiden ingen ledige leiligheter.

Mer om leilighetene

Leilighetene varierer i størrelse fra 37m2 til ca 75m2. 14 av leilighetene er over 60 m2. De største leilighetene er forbeholdt par. De aller fleste leilighetene er 2-roms; dvs ett soverom, stue og kjøkken.

Kabel-TV-anlegg er oppgradert til bredbåndsnett med dekoder og internettmodem fra Telenor montert i alle 75 leiligheter.

Det er ikke moderne ventilasjonsanlegg i leilighetene (bortsett fra 3 restaurerte leiligheter i Thomas Angells Hus), kun avtrekk på kjøkken og bad. Det er elektrisk oppvarming; dvs panelovner i leilighetene i Thomas Angells Hus. Oppvarming av leilighetene i Kjøpmannsgt 6 er fra radiatorer og fjernvarmenettet.

Det er også viktig at en er klar over at hvis man velger å bo midt i en storby, vil det innimellom være tidspunkter hvor det ikke er stille og rolig. Vi tenker da spesielt på biltrafikk.

Gjesteleilighet

Vi tilbyr vi utleie av gjesteleilighet for leieboernes gjester. Bad, minikjøkken og entre med garderobeskap. Sove-oppholdsrom med 1 dobbeltseng og 1 ekstraseng.

I tillegg leier vi ut et mindre gjesterom med køyeseng med plass for 3. Toalett og bad i etasjen under.

Søk på leilighet

Søknadsskjema for enslige

Søknadsskjema for par

I henhold til personvernregler (GDPR) blir opplysninger gitt i søknaden benyttet kun i forbindelse med behandling av søknaden og deles ikke med andre organisasjoner/tredjepart.